Звездата от филмовата поредица за - Евана Линч, споделя, че като

...
Звездата от филмовата поредица за - Евана Линч, споделя, че като
Коментари Харесай

Евана Линч - от фен на Хари Потър до звезда във филма

Звездата от филмовата поредност за - Евана Линч, споделя, че като дете е била захласната от книгите и филмите за чаровния вълшебник, само че към този момент си дава сметка, че почитател културата е нездравословна. Актрисата се явява на прослушване за ролята на ексцентричната Луна Лъвгуд, когато е на 14, а феноменът " Хари Потър "  вече е превзел света.

" Бях в действителност захласнат почитател на ", изяснява тя в подкаста на Talking Tastebuds.  " Започнах да чета книгите, когато бях на осем и това беше цялата ми еднаквост за известно време. Редях се на опашки за книгите, пишех на фен пощата на, с цел да му взема подпис, пишех и на Дж. К. Роулинг и станахме другари ". По-късно актрисата разкрива, че ролята на Луна ѝ помага да преодолее анорексията, с която се бори, когато е на 11 и 12-годишна възраст.

Линч взе участие в последните 4 кино лентата на Хари Потър, а на снимачната площадка се среща с всички артисти, на които до неотдавна е желала подписи. " Когато се срещнах с Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт, към този момент знаех всичко за тях. Знаех имената на домашните им любимци, рождените им дни, по какъв начин се споделят техните родители… И трябваше да се преструвам, че не знам. Изведнъж се сблъсках с въпроса " Коя съм аз? "  И когато ме попитаха от какво се интересувам, разбрах, че даже не познавам себе си. Нямаше какво да им отговоря. ", разкрива 28-годишната актриса.  " Да си захласнат почитател е обезсърчаващо – случва се, когато си младеж, нерешителен си и се опитваш да намериш себе си. "

Сега, когато Евана към този момент не е почитател, а има свои почитатели, споделя, че игногира най-напористите. " Не мисля, че е здравословно. е нещо рисково и може да се загубиш в нея ", безапелационна е русокоската. 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР